Wie zijn wij

Stichting Breedband Borger-Odoorn is opgericht om alle bewoners in de gemeente die geen snel internet hebben van snel internet te voorzien.

Ons doel is glasvezel 200up/200down.

 

 

Bestuur:

 • Sjaak Janson, voorzitter van dit prachtige initiatief. Ondernemer, vader en opa. Gedreven door eigen belang (ontzettend lage internetsnelheid thuis) en de overtuiging dat ons mooie Drents buitengebied alleen maar leefbaar blijft, wanneer er toegang is tot breedband internet via glasvezel.

 

 

 • Marco den Aantrekker, secretaris
  Marco’s motivatie om onderdeel uit te maken van BBO is enerzijds gelegen in het feit dat hij zelf dagelijks hinder ondervindt van de huidige internetontsluiting van zijn woning in het buitengebied.
  Daarnaast vindt Marco het leuk om zijn organisatie-ervaring te benutten voor een goed lokaal belang.

 

 • Marten van Vliet, techniek
  De reden dat ik naast ambassadeur voor de stichting ook in het bestuur zit, is dat ik het van enorm belang vind dat er een snelle stabiele breedband verbinding komt in de buitengebieden. Daar wil ik graag tijd voor vrijmaken en niet alleen zitten en afwachten. Mijn toegevoegde waarden zijn mijn contacten als directeur/eigenaar van het ICT bedrijf Bossers & Cnossen BV en mijn vermogen om zaken te regelen/in te kopen welke op een eerste gezicht niet mogelijk lijken te zijn.

 

 • Robin Ketelaars, social media
  Al jaren ergernis van langzaam internet in dit mooie buitengebied. Daarom hou ik vol totdat ik glasvezel aan huis heb. Dat is ook prettiger voor de huisgenoten en mijn oudedagsvoorziening. Ik houd de website bij en ook die van wilookglasvezel.nl alwaar je kunt intekenen als belangstellende.

 

Advies

 • Tim Maduro, techniek
  Internet is niet meer weg te denken en moet daarom, net als water, voor elk huis beschikbaar zijn. Ik ben Tim Maduro en werk al jaren in de Telecom.
  Een aantal buren van me hebben laten zien wat het betekent om zonder (goed) internet te werken. Zo slecht, daarmee kan je toch geen onderneming mee runnen. We hebben de mogelijkheid om binnen een aantal kaders glasvezel aan te leggen. Dit is een hele zoektocht, het is spannend, ingewikkeld en enorm boeiend. Nu we weten dat het haalbaar is, motiveert dat enorm.